SİVAS / GEMEREK - Yeniköy İlkokulu

TÜRKİYE YÜZYILI MAARİF MODELİ

Eyl

2023-2024 Eğitim yılına merhaba derken İlköğretim Haftasını kutladık,15 Temmuz şehitlerimizi de rahmetle andık.Yeni eğitim yılımızın hayırlara ve başarılara vesile olmasını diliyoruz.

Ekm

Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ve Milli Eğitim müdürlüğünün ortak çalışması ile ortak yürütülen "Okul Çağı Çocuklarda İşitme Tarama Programı" kapsamında 2019-2020 eğitim döneminde 1. Sınıf öğrencilerine işitme taraması yapıldı.

Ekm

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı etkinliklerle başladı. Okulu sevme ve öğrenci motivasyonunu artırmaya yönelik yapılan Zıplama Balon etkinliği öğrencilerimizde büyük bir etki bıraktı.

Eyl

Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu kitap okuma saati etkinliği bugün ilk dersle birlikte başladı.

Eyl

2019-2020 eğitim öğretim yılı aşure etkinliği ile başladı.

Nis

Yeniköy İlk-Ortaokuluna gelen XD Sinema aracı öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı. Tüm öğrencilerin katılım sağladığı etkinlikte izlenen kısa filmler korkuyu, heyecanı, aksiyonu, macerayı ve eğlenceyi birarada yaşattı. Öğrencilerimizin hafızalarında güzel bir gün olarak yerini aldı. Etkinliğin gerçekleşmesinde büyük payı olan Esra AYDIN öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında düzenlenen ve İlçemizde gerçekleştirilen İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışmasına okulumuz öğrencilerinden Ömer Faruk AYKÜLTELİ katılmıştır.

Ara

Okulumuz 3-4/A sınıfı öğrencileri bağımlılıkla mücadele konulu yapmış oldukları afişleri köy meydanının uygun yerlerine astılar.

Ara

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası tüm öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Şarkışla Jandarma trafik ekibi tarafından ilkokul öğrencilerimize trafik semineri verilmiştir.

Kas

İstanbul-Fransız Lisesi´nin öğrenci, veli ve öğretmenleri okulumuzdaki tüm öğrencilere hediyeler göndererek bizleri ve öğrencilerimizi mutlu etmişlerdir.

Kas

Gemerek Toplum Sağlığı Merkezi aracılığı ile okulumuz anasınıfı öğrenci velilerine disleksi bilgilendirme toplantısı yapıldı.