SİVAS / GEMEREK - Yeniköy İlkokulu

Yeniköy İlkokulu

Adres
YENİKÖY KÖYÜ YENİKÖY KÜME EVLERİ İ.Ö.OKULU SİTESİ YENIKÖY ILKOKULU NO: 1 GEMEREK / SİVAS
Vizyon
Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.
Misyon
Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşünen,bilimsel metotlarla eğitilmiş ,çağdaş düşünce yapısına sahip,yaratıcı,bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Normal öğretim
Kaloriferli
Ulaşım
Ulaşım şartları:Ulaşım özel araçlar veya ticari taksi ile sağlanabilmektedir.İlçeden köye herhangi bir servis yoktur.
Servis yoktur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İlçeye 37 Km uzaklıktadır.Sivas iline 151 km uzaklıktadır.Kayseri iline 108 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
Ana sınıfı müstakildir.1-2/A ve 3-4/A sınıfları birleştirilmiş olarak eğitimi sürdürmektedir.